top of page

WERKWIJZE

Om het printverbruik te verminderen, bijbehorende kosten te verlagen, veiligheid van data te waarborgen en documentgedreven processen te optimaliseren is het van groot belang om met een succesvol bewezen werkwijze tot de ideale invulling te komen.

Met deze wetenschap in ons achterhoofd hebben wij, samen met onze jarenlange ervaring, een zeer doeltreffende aanvliegroute ontwikkeld.

Met vier goed doordachte stappen zorgen wij er voor dat je slimmer en minder print ♻

Het analyseren van de gegevens

STAP 1

ANALYSEREN

Veruit de meest belangrijke stap in de route. Zonder een diepgaande analyse is het immers onmogelijk om verbeterpunten te spotten. Onze analyse bestaat deels uit intelligente tooling welke met minimale handelingen enorm veel belangrijke informatie verzamelt. Een andere belangrijke stap van de analysefase is het persoonlijk gesprek waarbij wij samen de diepte in gaan om knelpunten, kansen en vooral volledig inzicht te geven in de huidige omgeving. De analysefase is het startpunt van de reis naar jouw optimale printomgeving.

STAP 2

OPTIMALISEREN

Dit is waar onze grootste kracht ligt. Met onze jarenlange ervaring, verfrissende blik en 'Out of the Box' mentaliteit weten wij in nagenoeg alle situaties te komen tot een optimalisatieplan waarbij forse verbeterpunten worden gerealiseerd. Of het nu gaat om een directe financiële besparing of om een enorme verlaging van het gebruik en daling in de verbruikskosten. Het allerbelangrijkste is dat ons optimalisatieplan een aantoonbare verbetering voor jou oplevert.

Wetenschappelijk laboratorium
De elektriciteitsdoos controleren

STAP 3

BEHEREN

Het optimalisatieplan heeft bewezen dat grote verbeterpunten gerealiseerd kunnen worden. Nadat deze planmatig en doeltreffend zijn uitgevoerd begint het echte ontzorgen. Met unieke maar vooral intelligente software tooling beheren wij jouw printomgeving. En door sterke proactieve eigenschappen van de tooling neemt deze jou veel tijdrovende werkzaamheden uit handen. Wij geven eenvoudig volledige inzage in de kritische onderdelen van jouw printomgeving, laten je profiteren van geautomatiseerde processen en laten je in veel gevallen verbazen door het proactieve karakter waardoor stilstand of een defect in veel gevallen zelfs wordt voorkomen. Eindelijk heb je een business partner die echt meedenkt en zorgen uit handen neemt.

STAP 4

HERHALEN

Zelfs nadat je hebt gekozen voor de meest transparante en flexibele documentoplossing en je profiteert van de laagste kosten blijven wij meekijken en adviseren op onderdelen welke nog slimmer of voordeliger kunnen. Wij noemen dit de kracht van de herhaling. Dit start al op het moment van de uitrol van de eerste oplossing. Met de gedachte 'stilstand is achteruitgang' blijven wij ons kennisniveau verhogen en je voorzien van de meest actuele mogelijkheden en daar wij op gepaste afstand over je schouder meekijken informeren wij jou proactief over mogelijke nieuwe kansen om de printomgeving nog verder te optimaliseren.

WIL JE VRIJBLIJVEND ONZE AANPAK ERVAREN?

BEDANKT :-) WIJ NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP!

bottom of page