top of page

OPLOSSINGEN

Ons portfolio ademt vier belangrijke kenmerken uit. In de ideale werkomgeving voldoe je aan al deze kenmerken. Alleen dan kunnen wij garanderen dat jij echt kunt doen waar je goed in bent zonder je druk te maken om je printomgeving.

Dit is onze definitie van de optimale Managed Print Services invulling.

DUURZAAM

DUURZAAM

In de basis is printen eigenlijk niet duurzaam.

Een printer gebruikt vaak veel energie, stoot soms schadelijke stoffen uit en verspilt kostbare grondstoffen. Dit moet echt duurzamer.

 

Door slimmere en efficiëntere inzet van hard- en softwareoplossingen verlagen wij de CO2 uitstoot en verminderen we het energieverbruik.

 

Met intelligente oplossingen zorgen wij zelfs dat je printbehoefte sterk afneemt.

 

Naast de financiële voordelen levert onze oplossing je een sterke verlaging van de impact op het milieu op.

VEILIG

Je IT-omgeving moet veilig zijn. Toch wordt hierbij vaak de printomgeving vergeten. Weten welke risico's aanwezig zijn, is van essentieel belang. Weten hoe je deze risico's elimineert en jouw omgeving maximaal beveiligd is nog veel belangrijker. 

 

Wij helpen je de enorme risico's binnen je printomgeving inzichtelijk te maken en maken deze veilig. Met de best beveiligde printomgeving voldoet deze ook meteen aan de strenge eisen van de AVG.

 

Met een uitgebreid portfolio op hard- en software gebied is voor iedere organisatie de best passende oplossing voorhanden.

Keycard gebruiken
Man met mobieltje

MOBIEL

Een belangrijk onderdeel van het 'nieuwe werken' is dat iedereen overal wil kunnen werken. Dit kan prima worden gefaciliteerd, maar het is van essentieel belang dit veilig en controleerbaar te houden.

Deze moderne medewerker wenst dan ook zorgeloos gebruik te kunnen maken van de print- en scanoplossing. 

Wij zetten tools in waarmee de moderne medewerker optimaal gebruik maakt van de printomgeving en waarbij jij volledig inzicht houdt en het gebruik perfect bewaakt.

VOORSPELBAAR

De ideale printomgeving levert lagere printkosten, efficiëntere werkprocessen, inzicht en controle in het gebruik op. Met de juiste middelen wordt hiermee een voorspelbaar beeld gecreëerd waar je grote voordelen uit haalt.

Met intelligente tools bieden wij je volledige inzage, elimineren tijdrovende handelingen en informeren je op de meest proactieve wijze waardoor jij je eindelijk echt kunt bezig houden met waar jij goed in bent, namelijk je core business. 

Een zorgeloze en vooral voorspelbare printomgeving zorgt dat jij kunt excelleren in jouw specialisme.

Een vrouw die aandelen analyseert

WIL JE VRIJBLIJVEND ONZE AANPAK ERVAREN?

BEDANKT :-) WIJ NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP!

bottom of page